Fælles2

I en lille by nord for Aalborg i Nordjylland finder du en hyggelig butik med et stort hjerte for både børne- og dametøj. By Loui har eksisteret i 20 år og bygger på nære, familiære værdier.
I september 2014 holdte Louise og Sara et skælsættende personalemøde og lagde en plan for By Louis fremtid. Det betød et skærpet koncept, nyt kassesystem, nye ansatte, nyt navn og logo, og ikke mindst opstart af denne webshop. Hos os er vi én stor familie, bogstavelig talt, Louise og Sara er (bonus)søstre og mostre til Sarah, imens Tinna og Lulu ganske enkelt bare føles som familie. Netop familie er vores største inspiration når det kommer til at skabe By Loui.
Familie betyder for os at nærvær, tillid, loyalitet og respekt er i fokus i alt hvad vi gør, i vores relation til vores kunder, leverandører og til hinanden. I By Loui er alle lige værdsatte og lige vigtig, det gør sig gældende både bag kulissen, når vi sammen arbejder på at udvikle butikken, og det gør sig gældende i den måde vi agere over for vores kunder. Hos os får du ikke bare kundeservice, du bliver ganske enkelt mødt med nærvær, tillid, loyalitet og respekt, hver gang. By Loui skal være for alle, og derfor sætter vi også en ære i at udvælge kvalitetstøj til familievenlige priser. Velkommen til By Loui!

By Loui

Aabybro Centeret 7
9440 Aabybro

Tlf. 71727893
info@byloui.dk

CVR: 31628717


LouiseLouise

Louise er indehaver af By Loui som hun overtog i 2008. Hun er uddannet salgsassistent og mor til Chili, en sød lille Fransk Bulldog, som altid er at finde i butikken sammen med Louise. Hun er arbejdshesten her i firmaet. Louises hjerte banker for By Loui og det kan mærkes! Louise er praktiker, så udover at lede butikken i det daglige, er det også hende der tager fat, når vores idéer skal føres ud i livet. Louise er ikke chef. Hun er en teamleder, der går foran og som formår at smitte mennesker omkring sig, med sit hjerte, sin passion og sine visioner for By Loui.

 


SaraSara

Sara startede i sin tid som salgsassistent ved siden af sit studie, men efter det famøse personalemøde, hvor By Loui ændrede kurs, arbejder hun nu som projektmanager i By Loui. Det vil sige at hun primært arbejder bag kulissen, samler trådene og sørger for vores vilde idéer bliver realiseret. Sara brænder også for By Loui, og hvor Louise er praktiker, så er Sara nørden, og sammen er de typerne der færdiggør hinandens sætninger. Ud over arbejdet med By Loui læser Sara økonomistyring på Aalborg Universitet og er mor til Carla.

 SarahSarah

Sarah arbejder i sin fritid, som salgsassistent i By Loui. Hun er at finde i butikken hver anden weekend. Derudover er det Sarah der kommer når det hele brænder på, og vi pludselig skal bruge ekstra hænder. Sarah er en uvurderlig del af By Loui og har været med helt siden start i 2008. Til hverdag er Sarah flittig studerende og supermor til lille Phillippa.

 

 


TinnaTinna

Tinna er uddannet salgsassistent og hjælper primært til i weekender og om aftenen. Hverdagene bruger Tinna nemlig som dagplejemor med et kuld fine unger. Hun er typen der løber i stedet for at gå, og altid springer til når der er brug for hende. Selvom det godt kunne lyde til at hun allerede dér er fuldt booket, så formår Tinna også at være mor til Kathrine & Sebastian og hustru til fingerspidserne.